Jouw buitenhout zomerklaar met Rubio Monocoat

Als de winter wat langer heeft geduurd dan je lief is, kan je dat soms terugzien in je buitenhout. Je tuinmeubels, schutting of vlonderterras heeft ineens een lelijke grijze kleur en zit vol met vieze aanslag. Niet bepaald hoe je de zomer in wilt gaan! Door slim gebruik te maken van een goede reiniger en het juiste type olie, geef je jouw buitenhout zijn originele uitstraling terug en ziet het er weer helemaal als nieuw uit.

Als je kwaliteitsproducten wilt gebruiken voor het opfrissen van je buitenhout, raden wij je de buitenlijn van Rubio Monocoat houtverzorging aan. Wat je nodig hebt voor welk soort buitenhout, leggen we je graag kort en simpel uit!

Je hout grondig schoonmaken

Welk type buitenhout je ook wilt opfrissen, het is altijd een goed idee om te beginnen met een grondige schoonmaakbeurt. En nee, daar gebruiken we geen hogedrukreiniger voor! Rubio Monocoat heeft een uitstekende reiniger voor buitenhout, genaamd Exterior Wood Cleaner. Hiermee maak je met slechts lichte schrobbewegingen je hout weer helemaal vrij van vuil. Zonder het hout onnodig te beschadigen! Zet die hogedrukspuit dus maar weer terug in de schuur: het enige wat je nodig hebt is een harde borstel en een tuinslang.

Je tuinmeubels weer laten stralen

Is je houten loungeset, tuintafel of tuinstoel helemaal verweerd de winter uitgekomen? Behandel ze dan na een goede schoonmaakbeurt met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector. Dit is een olie die erop gericht is om je buitenhout in ere te herstellen, en het de komende maanden en jaren beter te beschermen tegen vuil en weersinvloeden. Zo kun je jouw meubels met een gerust hart het hele seizoen buiten laten staan!

De Hybrid Wood Protector van Rubio Monocoat dekt in één enkele laag en is makkelijk aan te brengen met een platte borstel of kwast. Kies uit tal van stijlvolle kleuren en geef je tuinmeubels helemaal je eigen draai!

Schuttingen en gevelwerk een boost geven

Ook houten schuttingen en gevelwerk kunnen best wel een knauw krijgen van een stevige winter. Nat weer en ook uv-straling kunnen je hout laten vergrijzen, om nog maar te zwijgen van de groene, witte of bruine aanslag die je hout kan ontsieren. De oplossing? Grondig schoonmaken en opnieuw kleur en bescherming geven.

Ook voor verticaal hout heeft Rubio Monocoat een prachtig product om dit mee te doen: de WoodCream. Makkelijk aan te brengen zonder druppen en strepen, sneldrogend en in de mooiste kleuren te verkrijgen. Ideaal voor iedere soort verticaal buitenhout!

Je houten vlonderterras weer als nieuw

Ga je jouw houten terras een opfrisbeurt geven? Dan is het extra belangrijk om het goed te reinigen: aanslag als vuil en algen kunnen een glibberig oppervlak geven en dat kan uitglijgevaar met zich meebrengen. Begin dus altijd met schoonmaken! Ook hier kan een extra beschermingslaag geen kwaad: het geeft je vlonderterras zijn originele, warme kleur weer terug en beschermt het tegen nieuwe aanslag en vuil. De Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector kun je ook eenvoudig aanbrengen met een vloerborstel: zo maak je jouw terras weer helemaal klaar voor de zomer!

Alles van Rubio Monocoat voordelig inkopen

Kan jij niet wachten om buiten met de producten van Rubio Monocoat aan de slag te gaan, maar zoek je nog een adres waar je deze middelen voordelig kunt inkopen? Dan hebben wij dé tip voor je! Bij Vloeronderhoudswinkel verkopen ze alle reinigers en oliën van Rubio Monocoat namelijk tegen de scherpste prijzen. Je kunt er gemakkelijk online bestellen en de verzending is supersnel. Vaak kun je dezelfde week nog buiten aan de slag!