Hoe zet je digitaal drukwerk in om jouw product te promoten?

De wereld van digitaal drukwerk kent oneindig veel mogelijkheden. Zeker bij bedrijven als Megavista! Megavista Print & Packaging beschikt namelijk over de nieuwste UV flatbed printers die op allerlei verschillende materialen kunnen printen. Wil jij aan de slag met geprint promotiemateriaal? Doe dan inspiratie op met behulp van deze blog of neem direct contact op met Megavista voor advies, dan helpen zij je graag verder!

Waarom digitaal drukwerk inzetten?

Jij wilt zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met jouw product(en). Hoe zorg je ervoor dat je deze helder en professioneel onder de aandacht brengt? Met digitaal drukwerk heb je de indruk van jouw potentiële klant helemaal zelf in de hand. Ga je voor een ‘in your face’ benadering? Of een meer subtiele indruk? Het kan allemaal! In deze blog delen we een aantal vormen om digitaal drukwerk in te zetten op bijvoorbeeld beurzen of op andere fysieke plekken.

Wand en staande displays

Waar een wand is, kun je wanddecoratie plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met reguliere posters, maar er is nog veel meer mogelijk met digitaal drukwerk! Want wat als de wanden net niet goed uitkomen om goed de aandacht te vragen met posters? Dan creëren we gewoon onze eigen wand met een wand display of roll-up display!

Overig staand digitaal drukwerk

Naast wand en roll-up displays zijn er nog veel meer staande vormen van digitaal drukwerk. Door verschillende vormen te combineren kun je extra diepte creëren en daarmee de aandacht trekken. Combineer bijvoorbeeld verschillende vormen als:

  • Standee displays
  • Staande kartonnen designs
  • Staande displays
  • Uitgesneden vormen en levensgrote figuren (lifesizers)
  • Kijkgat wanden
  • Beachflags

Stands en meubels

Heb je veel ruimte voor jouw uitingen? Dan kun je kiezen voor complete stands en/of meubels die met digitaal drukwerk voorzien zijn van jouw huisstijl. Waar je ook naar op zoek bent, bij bedrijven als Megavista kun je alles laten bedrukken. Van complete stands tot krukjes en loungesets!

Stands

Op beurzen, open dagen en andere evenementen worden vaak stands gebruikt. Hiermee ben je snel klaar en maak je al snel een goede indruk. Wist je dat je bij Megavista complete stands kunt laten bedrukken? Denk bijvoorbeeld aan een wandje met statafels tot complete ontmoetingsplekken, helemaal in jouw stijl.

Naast complete stands, vind je in de webshop van Megavista natuurlijk ook allerlei losse items waarmee je zelf een stand kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan de al eerder genoemde wand en staande displays, maar ook statafels, toonbanken en andere vormen.

Opbergmeubels

Wil je de producten die je aanbiedt in jouw uitingen tentoonstellen? Dan kun je verschillende opbergmeubels gebruiken. Kasten en displays voorzien van jouw unieke print! Denk bijvoorbeeld aan stevige boeken- en drankkasten, kledingskasten met haken, blister displays en nog veel meer.

Zitmeubels

Op beurzen, open dagen en andere evenementen maak je al gauw een goede beurt wanneer je een zitplek aanbiedt. Natuurlijk kun je gewoon een stoeltje neerzetten, maar is dat geen gemiste kans? Dankzij digitaal drukwerk kun je namelijk ook allerlei zitmeubelen laten bedrukken in jouw huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stoelen, banken en complete loungesets van karton!

Alles is mogelijk met digitaal drukwerk

In deze blog heb je allerlei voorbeelden gezien van uitingen die digitaal drukwerk mogelijk maakt. Maar dit is lang niet alles. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ga dan naar Megavista.nl of neem contact op met deze print en packaging expert. Met jouw kennis over jouw merk en/of product in combinatie met hun expertise op het gebied van digitaal drukwerk creëren jullie de meest aantrekkelijke en effectieve items.

Waarom kiezen voor Megavista?

Megavista Print & Packaging is jouw partner op het gebied van digitaal drukwerk. Je kunt namelijk altijd rekenen op de allerbeste kwaliteit, dankzij hun nieuwste UV flatbed printers en top UV inkt. Daarnaast staan zij bekend om hun supersnelle service. Het volledige productieproces vindt ‘in huis’ plaats. Wist je dat ze hierdoor jouw bestelling al binnen één werkdag kunnen printen?

  • Expert op het gebied van print en packaging
  • Nieuwste technologieën zorgen voor topkwaliteit
  • Bestellingen mogelijk binnen één werkdag klaar!

Contact opnemen

Meer weten over digitaal drukwerk? Bijvoorbeeld over het productieproces, de mogelijkheden of de service van Megavista? Neem dan gerust contact met hen op, ze staan je met plezier te woord. Op werkdagen is Megavista telefonisch bereikbaar, daarnaast kun je ze altijd mailen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *