Kartonnen displays

Met een kartonnen display kun jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht komt bij een groot publiek. Daarvoor kun je zorgen door bijvoorbeeld de kartonnen display te laten zien op een beurs of tentoonstelling. Ook een supermarkt bijvoorbeeld is een uitstekende locatie voor één of meerdere kartonnen displays.

Producten van karton

Kartonnen displays vallen onder de noemer ‘producten van karton’. Op het gebied van kartonnen producten vind je bij bijvoorbeeld Megavista veel verschillende producten terug. Om je enigszins op weg te helpen vertellen we meer over kartonnen producten en dan met name kartonnen displays, in deze blog.

Meerdere voordelen

Het aanschaffen van een kartonnen display biedt jouw bedrijf meerdere voordelen. Eén van de voordelen is al besproken, je kunt namelijk op een leuke manier de boodschap van jouw bedrijf overbrengen aan het publiek. Een kartonnen display is ook erg makkelijk om mee te nemen naar een locatie, door het geringe gewicht.

Erg gemakkelijk in gebruik

Een kartonnen display is behoorlijk makkelijk mee te nemen. Juist daarom is zo’n product zeer goed geschikt om te gebruiken tijdens een beurs of tentoonstelling. Met een kartonnen display met opdruk kun je op een speelse manier aan jouw potentiële klanten laten zien waar je als bedrijf voor staat.

Uitgebreid aanbod

Het uitgebreide aanbod wat je bij Megavista vindt, zorgt ervoor dat je altijd een kartonnen display vindt die helemaal aansluit op het idee dat jij hierbij hebt. In het assortiment aan kartonnen producten vind je behalve displays onder meer kartonnen kasten, stoelen of krukjes terug. Ook bijvoorbeeld een loungeset of toonbankdisplays zijn bij Megavista uit Assen beschikbaar.

Advies op maat

Wanneer je graag meer wilt weten over de kartonnen displays, kun je altijd even contact opnemen met Megavista. Zij helpen jou graag verder met het maken van de keuze voor het juiste product. Zo weet jij zeker dat je straks de beschikking hebt over de perfecte kartonnen displays. Ook voor vragen over andere kartonnen producten, kun je altijd bij Megavista terecht.