Een echte eyecatcher? Kies voor een kartonnen design!

Een kartonnen design biedt jou als bedrijfseigenaar of marketeer unieke mogelijkheden om jouw bedrijf visueel tot leven te brengen. Vaak wordt dit materiaal over het hoofd gezien, omdat bedrijven de lage kostprijs niet vertrouwen of automatisch kiezen voor duurdere materialen. Terwijl karton juiste zulke unieke kwaliteiten bezit! Welk type organisatie je ook runt, een design van karton kan je op vele manieren helpen in de promotie van je bedrijf. Wij vertellen je meer over de mogelijkheden van dit unieke materiaal en geven je 4 ideeën mee voor creatieve kartonnen designs!

De voordelen van karton in een notendop

Waarom je zou kiezen voor designs van karton? Allereerst kun je echt uitpakken met je ontwerp: je betaalt je nooit blauw aan productiekosten. Daarnaast is karton een bijzonder duurzaam materiaal, dat gemakkelijk vaker te gebruiken en daarna eenvoudig te recyclen is. Het laat zich makkelijk bedrukken met ieder denkbaar ontwerp, is lekker licht en je kunt er toch stevige constructies mee bouwen. En gebruik je het niet? Dan vouw je het simpelweg en berg je het gemakkelijk op!

  • Duurzaam, recyclebaar materiaal
  • Eenvoudig meermalen te gebruiken
  • Te bedrukken met iedere opdruk
  • Erg betaalbaar
  • Bijzonder licht van gewicht en toch stevig
  • Neemt ongebruikt weinig ruimte in

4 creatieve ideeën met kartonnen designs

Wil je wel met karton werken voor de promotie van jouw bedrijf, maar weet je nog niet zo goed hoe je het kan toepassen? Wij hebben 4 creatieve ideeën voor je verzameld die je op weg helpen. Ideeën waarmee de veelzijdigheid van karton nogmaals aangetoond wordt!

1) Een uniek en duurzaam relatiegeschenk

Jouw relaties écht verrassen doe je met een uniek presentje, dat je zelf hebt laten ontwerpen. Maatwerk laat zien dat je er echt moeite in hebt gestoken! Het is een moment om te laten zien dat jouw bedrijf zich bewust is van zijn impact op het milieu: kiezen voor karton is hierbij dus altijd een goed idee. Stuur relaties een leuke doe-het-zelf kroonluchter van karton, een grappige dierenkop of een kartonnen schaal met iets lekkers: met een kartonnen relatiegeschenk stuur je iets unieks, dat ook nog eens makkelijk door de brievenbus past!

2) Bezoekers de weg wijzen

Heb je het idee dat je bezoekers altijd zoekende zijn in jouw winkelpand? Wijs ze dan op een stijlvolle manier de weg en laat mooie kartonnen bewegwijzering maken. Een simpele kartonnen pilaar kan al genoeg zijn, of pak wat meer uit en laat een mooie poort maken! Je kunt ook kiezen voor traditionele wegwijzers van karton, of werken met kleine informatiebordjes die je her en der plaatst. Alles is uit karton te vervaardigen, in het design dat bij jullie past!

3) Een beursstand of showroom inrichten

Ook als je namens jouw bedrijf een stand of een showroom in wilt richten, bieden kartonnen designs unieke mogelijkheden. Werk met kartonnen presentatieblokken, plaats een grappige kartonnen marktkar waar je mensen meer kunt vertellen over jouw koopwaar, en kleed je ruimte extra sfeervol aan met bijzondere statafels. Het kan allemaal van karton gemaakt worden! Ook als je een product aan de man wil brengen, kun je dit in mooie displays van karton presenteren.

4) Gezelligheid aanbrengen met de feestdagen

Ben jij ook zo gek op de feestdagen? Met kartonnen designs breng de sfeer er nog meer in. Laat unieke kartonnen kerstbomen maken of versier je zaak met sfeervolle kartonnen hangers met een kerstgroet. En beperk je niet tot de kerstdagen alleen: ook met Pasen kun je natuurlijk feestelijke versieringen laten maken, leef je uit met Koningsdag of laat kleurrijke designs opmaken om de zomer te vieren. Elke feestdag is een goed excuus om jouw bedrijf van zijn vrolijke kant te laten zien!

Jouw unieke ontwerp tot leven brengen

Weet je precies wat je wil laten maken, maar kan je het ontwerp zelf niet aanleveren? Dan kan je voor jouw kartonnen designs het beste bij Megavista aankloppen. Naast een grote keuze in kartonnen promotiematerialen hebben zij namelijk ook de expertise in huis om jouw design perfect op maat te maken! Een professionele dtp’er gaat tegen een kleine meerprijs graag met het precieze ontwerp aan de slag en vertolkt jouw ideeën naar een prachtig kartonnen design. Ze nemen je het moeilijke werk graag uit handen!

Meer inspiratie bij Megavista

Nog meer ideeën voor jouw kartonnen promotiematerialen vind je online bij Megavista, dé specialist in het ontwerpen en bedrukken van alles wat maar van karton gemaakt kan worden. Met hun unieke expertise weten ze precies hoe ze jouw ontwerp het beste uit de verf kunnen laten komen. Ze houden ontwikkelingen in de markt goed in de gaten, waardoor je voor de innovatiefste ontwerpen altijd bij hen terugvindt. Bezoek snel hun webshop boordevol inspiratie!