Maak indruk op je publiek met levensgrote standee displays

Standee displays kennen we vooral uit bioscopen, winkelcentra en supermarkten: de bekende, op zichzelf staande kartonnen borden die een product of dienst extra onder de aandacht brengen. Vaak ben je er al aan voorbij voor je het doorhebt, maar heb je ongemerkt toch iets in je achterhoofd opgeslagen. Dat is de unieke werking van deze offline promotiematerialen! Heb je er wel eens over nagedacht om standee displays in te zetten voor jouw business? Wij vertellen je waarom je daar vandaag nog mee wil beginnen, en hoe je te werk gaat als je een display wil laten maken.

Je product op een unieke manier onder de aandacht brengen

Het succes van elk product of idee begint met zichtbaarheid. En niet zomaar zichtbaarheid: idealiter ben je zichtbaar bij de juiste groep mensen, op het moment dat het ertoe doet. In een supermarkt wil je een reclamebord voor barbecuesaus prominent naast het vlees zetten op een dag het warmer wordt dan 25 graden; het liefst met een traytje sauzen ernaast. Door een pakkend display vang de je aandacht, spreek je tot de verbeelding en creëer je een wens. Offline marketing op z’n sterkst!

Inzetbaar voor verschillende vormen van marketing

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat offline materialen ook gebruikt worden om online aandacht te genereren: bijvoorbeeld via social media. Laat je een standee display maken dat indruk maakt door de gebruikte afbeeldingen, door z’n formaat of door het bijzondere ontwerp, dan bestaat de kans dat mensen er graag mee op de foto gaan. Koppel er dan een winactie op social media aan ga voor cross channel marketing! Zo zie je dat standee displays op meer dan één manier in te zetten zijn.

De voordelen van standee displays

Waarom je specifiek zou kiezen voor standee displays? Met name omdat deze uiterst betaalbare promomaterialen zich zo makkelijk laten opbouwen en afbouwen. Ze bestaan vaak uit één of meerdere lagen golfkarton, waardoor ze altijd licht van gewicht zijn en zich makkelijk laten verplaatsen. Heb je ze even niet nodig, dan laten ze zich ook gemakkelijk inklappen en opbergen. Je kunt ze keer op keer opnieuw gebruiken, dus ze zijn ook nog eens een duurzame investering als je je boodschap goed vormgeeft.

Breng je eigen ontwerp tot leven

De mogelijkheden zijn eindeloos als je een standee display laat maken. Een standaard plat bord kan al erg veel doen, maar beperk je vooral niet tot basic ontwerpen die weinig in het oog springen. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk wat betreft 3D-ontwerpen, pop-out details en andere bijzondere designs: daarmee zet jouw product pas echt in de spotlights! En denk vooral ook aan folderhouders, een geluidseffect, of andere handige extra’s! Zo maak je jouw display echt uniek. Heb je zelf gevoel voor visueel design? In de meeste gevallen kun je voor jouw standee display een eigen ontwerp aanleveren. Zo weet je zeker dat het aansluit bij jouw verwachtingen. Maar heb je hier zelf helemaal geen kaas van gegeten? Vraag dan hulp en ga voor het beste resultaat. Voor een kleine meerprijs kun je vaak de mooiste designs laten opmaken!

De mooiste standee displays vind je bij Megavista

Ben jij overtuigd van de kracht van standee displays? Neem dan eens een kijkje bij Megavista. Hier kunnen ze tegen de scherpste prijzen de mooiste displays voor je produceren. Je hebt de keuze uit ruim 50 verschillende soorten standees: daartussen vind je altijd een model dat bij jouw business past. En wil je een product op maat? Ook dan is er vanalles mogelijk en denken ze graag met je mee.

Persoonlijk advies

Bij Megavista zijn ze gespecialiseerd in maatwerk promotiematerialen. Ook als je nog niet weet of een standee display de beste oplossing is voor jouw wens, kun je rustig contact met ze opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen vind je altijd een passend display, en ook met het ontwerp kunnen ze je helpen. Laat je verrassen door de mogelijkheden!