Toonbankdisplays

Er zijn verschillende manieren om de reclame uitingen van jouw bedrijf naar voren te brengen. Een veelgebruikte vorm van reclame is door het te tonen via een display. Eén van de displays die daar uitstekend geschikt voor is, is een toonbankdisplay. Met een toonbank kun je jouw balie, kassa of toonbank voorzien van extra informatie voor de (potentiële) klant.

Wat is een toonbankdisplay?

We willen je graag iets meer vertellen over toonbankdisplays. Een toonbankdisplay is in de basis een, kleine, display van karton. Toonbankdisplays zijn dus gemakkelijk mee te nemen en te plaatsen op jouw balie, naast de kassa of op een toonbank of een bureau. Kortom, een toonbankdisplay is op verschillende wijzen te gebruiken.

Voordelen toonbankdisplay

Het gebruik van een toonbankdisplay kent meerdere voordelen. Het gebruik van zo’n display zorgt er dus in eerste instantie voor dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een creatieve manier onder het publiek kunt brengen. De toonbankdisplay is ook nog eens goed te combineren met promotiemateriaal als een flyer, folder of visitekaartje. Bovendien is de montage van een display voor op een toonbank erg gemakkelijk.

Displays van Megavista

Een bekende speler op het gebied van toonbankdisplays, is het bedrijf Megavista uit Assen. Dit bedrijf beschikt over verschillende machines om prachtige toonbankdisplays van karton te maken. Dit soort displays kunnen bovendien in verschillende formaten en helemaal op maat gemaakt worden, waardoor jij zeker weet dat jouw displays perfect staan in jouw bedrijf of op de beurs.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod op het gebied van toonbankdisplays is behoorlijk groot. Hierdoor kun je altijd kiezen voor een bepaald formaat die helemaal aansluit op de wensen en behoeftes die jij hebt. En is een toonbankdisplay toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek bent? Niet getreurd! Bij Megavista bieden ze ook verschillende andere soorten displays aan.

Advies op maat

Heb je nog een vraag over één van de toonbankdisplays? Of wil je nog iets meer weten over de functie van deze producten en op welke manier jij deze het beste kunt gaan gebruiken voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met Megavista. Dankzij de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft op dit gebied, zullen zij jou altijd voorzien van een advies op maat.