Een lifesizer van karton: eindelijk op de foto met jouw held

Een celebrity langs laten komen op jouw feestje kan een pittig klusje zijn, zeker als het om een buitenlandse ster gaat. Toch wil iedereen met ze op de foto, en heb je de ultieme publiekstrekker te pakken als ze wél op jouw event verschijnen! Wat dacht je ervan om stiekem een stand-in te laten maken? Met een kartonnen cut-out is het net alsof ze er wel zijn, maar hoef je niet hemel en aarde te bewegen om ze naar jouw feestje te laten komen! Iedereen kan met ze op de foto, zonder dat je ziet dat het een stand-in is.

Offline en online marketing tot de max

Elke marketeer weet dat je je merk zowel online als offline moet laten zien. Maar hoe leuk is het nou als je beide met elkaar kunt combineren? Door een cut-out aantrekkelijk te maken voor selfies, kun je jouw merk slim in beeld brengen en laat je de fans het werk voor je doen! Niet alleen offline vormt een lifesizer dus de perfecte gimmick voor jouw evenement, je zult hem online op de socials ook nog heel vaak voorbij zien komen. De ideale promotie!

Het perfecte cadeau voor een groot fan

Niet alleen voor zakelijk gebruik is lifesizer een superleuke gimmick. Je kunt er natuurlijk ook een fan mee verrassen op zijn verjaardag! Geef ‘s werelds grootste Bruce Springsteen een replica van zijn held cadeau, of verras één van de kids met een levensgrote Mega Mindy! De foto’s zullen ontelbaar zijn, en hun dag kan zeker niet meer stuk. Wedden dat je de cutout maanden later nog steeds ergens in huis aantreft? Dat wordt meegenieten met een fantastisch cadeau!

Makkelijk vervoeren en hergebruiken

Een voordeel van kartonnen lifesizers is dat ze licht van gewicht en makkelijk op te bouwen zijn. Een staander erachter, en klaar is kees! Kies je voor kwalitatief golfkarton, dan kun je grotere displays ook eenvoudig dubbelklappen: makkelijk als je ze wil vervoeren en nog eens wil gebruiken! Daarnaast is karton eenvoudig gedetailleerd te bedrukken: een hoge kwaliteit print zal de levensechtheid van je cutout alleen maar ten goede komen.

  • Simpel montagesysteem
  • Eenvoudig meenemen en verplaatsen
  • Dubbel te klappen voor nog makkelijker vervoer
  • Goed te bedrukken met hoogwaardige printtechnieken

Ook verkrijgbaar in kunststof of hout

Maar wil jij een cutout die je jaren kan laten staan, of wil je hem misschien ook buiten gebruiken? Dan is het wellicht slim om het karton links te laten liggen en net iets meer te investeren in je standee. Door je cutout te laten maken van forex (een soort kunststof) of hout, blijft hij veel langer mooi en kan hij ook beter tegen weersinvloeden als regen en fel zonlicht. Het overwegen waard als je langer van je lifesizer wil genieten!

Waar kan ik een lifesizer bestellen?

Om je lifesizer zo realistisch mogelijk te maken, raden wij je aan bij een bedrijf te bestellen dat gespecialiseerd is in druktechniek. Alleen zo ga je voor de best mogelijke kwaliteit, en het maximale effect! Een voorbeeld van een partij die zich al jaren specialiseert in cutouts van karton en vele andere materialen is Megavista. Ze kunnen je meer vertellen over de ideale afbeelding en de mogelijkheden om je lifesizer zo echt mogelijk te laten lijken. Neem gerust eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken!